HomeOpleidingenBijscholingenNieuws & InspiratieDocentenMediaContact

 

 

 

 

                                                                 Enkele reacties bijscholing Muziek, Dans & Balans

Jullie lessen voelden aan als schatkistjes gevuld met nieuwe ideeŽn en inspiratie!  Heel hartelijk bedankt daarvoor en ik ga heel graag door met de opleiding Holistische Kinderyoga! Mandy (docente Muziek op schoot en A.M.V, Haarlem)

Het was een hťťl positief traject. Ik heb de cursusdagen als 'uitjes' ervaren, ben in mijn creativiteit aangesproken en heb geleerd hoe je muziek, spel en bewegingslessen zelf ontwerpt. Marijke (leerkracht basisschool,Doorn)

Ik vond de bijscholing inspirerend, leerzaam, verzorgd en verrassend en integreer al onderdelen in mijn praktijk als leerkracht. Dit (leerkracht basisschool,Rotterdam)

Het was een heel veelzijdige en bruikbare cursus. In eerste instantie kwam ik vooral voor het onderdeel muziek, maar ik ontdekte dat de combinatie van verschillende disciplines het juist zo aantrekkelijk maken; vooral ook om het zo aan te bieden. Door dit natuurlijke samenspel van disciplines kan het kind 'informatie' beter opnemen. Harma (leidster kinderdagverblijf en BSO,Apeldoorn)

Het was voor mij een goede bron van inspiratie wat betreft lesopbouw en aanpassing aan het niveau van de doelgroep. Ook de vakinhoudelijke kanten van de verschillende disciplines zijn zeer prettig als ondersteuning van de invulling van mijn eigen lessen. Joke (muziekdocent, Grubbenvorst)

Ik heb een heerlijk verrijkende tijd bij jullie mogen meemaken! Ontzettend veel nieuwe en verrassende ideeŽn opgedaan. De manier waarop jullie met de cursisten omgingen was hartverwarmend: iedereen altijd in zijn waarde laten. Mijn eigen creativiteit werd iedere lesdag weer een stukje geprikkeld en ik heb verrassende nieuwe dingen in mijzelf ontdekt, een stukje zelfervaring. Jullie manier van lesgeven werkte op mij zo inspirerend!   Antje (muziekdocent,Haarlem)

  

 

 
 
 
 

   

Copyright © Arterre 

Van deze website mag  zonder toestemming geen tekst of beeldmateriaal worden vermenigvuldigd.