HomeOpleidingenBijscholingenNieuws & InspiratieDocentenMediaContact

 

 

  Georgette Elders

                  Flow-/Yogadance

  

De erkende module/bijscholing Flow-/Yogadance is gebaseerd op Vinyasa Yoga. De Sanskriet-term Vinyasa staat voor 'doorstroming' & 'flow' a.h.v. adem- gesynchroniseerde beweging (ujjayi ademhaling en asanas). Deze techniek wordt daarom ook wel Flow Yoga genoemd, daar er vloeiend en ritmisch wordt bewogen vanuit de ene asana naar de andere asana, waarbij het statische effect van asana's op harmonieuze wijze wordt doorbroken. De dynamische stroom die ontstaat wordt ondersteund door prachtige muziek wat maakt dat deze techniek uitstekend toepasbaar maakt binnen een yogales voor oudere kinderen en tieners.
 
Flow-/ Yogadance helpt om vrijheid te vinden in beweging en om het (zelf-) bewustzijn te vergroten. Meditatie, houding, adem, alignement en ontspanning worden hierin meegenomen. Voorbeelden van Shakti Yogadans series zijn o.a. de Dieren- Maan- en Aardegroet.
 

In het middaggedeelte worden Indiase en moderne danselementen in het programma gecombineerd wat zorgt voor een heerlijke, spicy mix aan stijlen om toe te passen in yoga- en bewegingslessen bij tieners/jongeren en tevens voor yogalessen aan volwassenen.
 
Daarnaast zal yogadans docente Georgette het programma sfeervol omlijsten met haar prachtige stem d.m.v. Indiase zang, mantra's & bhajans wat de dag tot een inspirerende ervaring maakt!
 
Erkende bijscholing door VYN (leden VYN ontvangen 5 bijscholingspunten).

Voor wie?

De module is toegankelijk voor (kinder-) yoga docenten, tieneryoga docenten, dans docenten en alle andere belangstellenden die houden van de combinatie yoga, muziek & dans!

 

 

  

Flow-/Yogadance (1dg) 16 november 2019 10.30-16.30 u. 110 euro

De module maakt deel uit van de Opleiding Holistische Tieneryoga en is tevens als aparte module als na- of bijscholing te volgen. Lees verder... voor informatie Opleiding Holistische Tieneryoga

Locatie:

Groesbeekseweg 119, Nijmegen

  

Docent:

Georgette Elders verzorgt al meer dan 20 jaar yoga/yogadans aan jong en oud. Zij volgde de Traditioneel Indiase Yoga & Dans opleiding bij Gert van Leeuwen aan 't Bharata Instituut en een opleiding tot dansdocente /choreografie aan de Hogeschool voor de kunsten A'dam. Haar passie en kwaliteit als yogadansdocente gecombineerd met haar expertise op het vlak van Indiase zang (o.a.Indiase boventoonzang, mantra & bhajans) en ayurveda (academie of Ayurvedic Studies) maken haar workshops tot een bijzondere ervaring.

Inschrijven klik hier                                                          

 

 

 
 
 

    

 Copyright Arterre 

Van deze website mag  zonder toestemming geen tekst of beeldmateriaal worden vermenigvuldigd.