zo 30 April

Opleiding Holistische Kinderyoga Nijmegen

Sinds 1999 erkende beroepsopleidingen waarbij kwaliteit, creativiteit en een holistische visie/werkwijze voorop staan. Wees van harte welkom om je te laten inspireren en certificeren voor het werken met kinderen/jongeren vanuit o.a Kinderyoga, Kindercoaching, Dansexpressie, Kindermassage, Mindfulness en Muziek

Kwaliteit en erkenning

De opleidingen van Arterre staan geregistreerd als officiƫle korte beroepsopleidingen bij het CRKBO en worden getoetst door KTNO en erkend en geaccrediteerd door VYN, BATC, LVNG & VBAG. De docenten zijn vanuit meerdere vakgebieden professioneel geschoold, hebben ruime werkervaring en zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen als VYN en SYN.

Werkwijze

Het aanbod is erop gericht kinderen en jongeren in hun geheel te benaderen en hen hiermee te ondersteunen in hun totale ontwikkeling. Kinderen zijn spiegels van deze tijd en vragen om handvatten om te filteren en in balans te blijven. Door al op jonge leeftijd deze handvatten aan te reiken kunnen zij ontdekken hoe ze gezond en gelukkig in het leven kunnen staan!

fp_header_10
fp_header_10