Live/Online opleiding Holistische Kinderyoga

Extra informatie Live/Online opleiding

 

Holistische kinderyoga gaat uit van het ‘helend spelen met kinderyoga’. Deze live/online opleiding heeft dezelfde 8-daagse inhoud als de reguliere opleiding en kan passend zijn als je de opleiding grotendeels zelfstandig in je eigen tempo en omgeving wenst te volgen. Bij de live/online opleidingen bestaan de online dagen uit digitaal lesmateriaal a.h.v. duidelijke video instructie + lesvoorbeelden met kinderen. Bij de variant met 2 of 4 live lesdagen sluiten tevens zoom lessen van 2,5 uur aan. Zo ontvang je bij de live/online opleidingen een basis vanuit de live lessituatie en groepsdynamiek en kan het programma verder online op maat worden afgestemd en evt. versneld of juist verspreid worden gevolgd. 

 

 

Voordelen bij live/online programma:

  • Het complete programma Holistische Kinderyoga kan deels in eigen tempo en omgeving worden gevolgd
  • Online lesmateriaal a.h.v. duidelijke video instructie + lesvoorbeelden met kinderen
  • Video en audio kunnen herhaaldelijk worden bekeken/ ondergaan
  • Live lesdagen op locatie naar keuze voor praktijklessen, extra didactische ondersteuning en intervisie
  • Bij de live/online opleiding ontvang je tevens live inspiratielessen + training via Zoom (ca. 2,5 uur per meeting)
  • Pdf- bestand lesmateriaal/ opleidingsmap 
  • Persoonlijke feed-back op huiswerkopdrachten en eindopdracht
  • Na afronding certificaat Holistische Kinderyoga 
  • Gratis toegang tot de besloten inspiratiegroep Holistische Kinderyoga

 

 

Enkele reacties Live/Online opleiding Holistische Kinderyoga

Mooie professionele opleiding. Ik vond het programma online ook heel goed verzorgd en te volgen. Het was fijn de afwisseling  te hebben tussen live lesdagen en zelf thuis te volgen online lesdagen. Zeker de video’s met voorbeelden van een les of van oefeningen zijn heel beeldend en maken dat je ze goed onthoudt. Docenten hebben beiden veel ervaring met lesgeven dat kan je goed merken, het gaat heel ontspannen en natuurlijk, rustig om te volgen.
Nienke

Ik had mij niet kunnen indenken dat de opleiding zo leuk was qua opzet en uitvoering voor kinderen! Ik heb echt zeer genoten van elke les en heel veel inspiratie opgedaan. Ik heb de yoga op zich als zeer ontspannend ervaren en fijn, zowel mentaal als fysiek. Zoom had ik nog nooit gebruikt, maar dit is zeker goed bevallen. Alles was goed te volgen en de indeling van gezamenlijk dingen doen en met een groepje etc. was goed verdeeld. Mocht ik iemand kennen die deze opleiding wil doen en twijfelt aan een digitale opleiding met zoom lessen op deze wijze, dan zou ik deze werkwijze aanbevelen. De tijd om zelf te oefenen aan de hand van filmpjes tussen de lessen in was ruim genoeg. De combinatie van live les en digitale opnames is mij heel goed bevallen!
Anouk

Een leuke en speelse opleiding. Een uitgebreide basis om met kinderen aan de slag te gaan. Fijne balans tussen informatie en praktijk. Ik vond de online pagina’s erg fijn, waardoor het programma in eigen tempo te volgen was, zodat dit makkelijk in te passen is. Ik vond de zoomsessies ook fijn, om zo ook binding te hebben met de opleidingsgroep.
Jet

Voor mij was de opleiding een compleet nieuwe ervaring. Thuiskomen bij mezelf. Heerlijk om weer dicht bij je eigen lichaam te komen en technieken te ontdekken die zowel jezelf als de kids kunnen ontspannen. Ik wist niet dat de opleiding zo veelomvattend was. Alles kwam aan bod: houdingen, adem, meditatie, spelletjes, massages, tekenen.. Net dit spreekt me zo aan. Het is fijn een  afwisseling te kunnen aanbieden aan kinderen waardoor het een dynamisch geheel wordt. Verder ben ik zeer tevreden over de lesopbouw en de lesgevers die steeds met een glimlach en een rustige houding aan de les begonnen. Voor mij was het prima om de opleiding online te volgen. Dit bespaarde mij aanzienlijk wat reistijd (België). Door de livestream lessen kon je eveneens interactief deelnemen en alle houdingen perfect zien. Fijn dat er soms in kleine groepjes (rooms) gewerkt werd om ervaringen uit te wisselen en elkaar wat beter te leren kennen. Ook fijn dat er digitaal lesmateriaal wordt toegestuurd. Zo kon je rustig nog eens alles oefenen.
Evi

 

Algehele opleidingsinformatie en data