HeartfulTeens & Hartfocus

‘Volg je hart, want dat klopt…’

In de module HeartfulTeens zal de werking en toepassing van concrete HartFocus-technieken voor de tienerleeftijd centraal staan. Bij deze leeftijdsgroep speelt coherentie een grote rol bij groepsvorming, belangrijke beslissingen en spannende momenten als toetsen en proef-werken.

Verder zal Mindfulnesstrainer Merel Fokkema gedurende een dagdeel Heartfulness & Compassie technieken aanreiken die de tiener ondersteunen om vriendelijk naar eigen emoties en die van anderen te kijken en veranderingen tijdens de puberteit te helpen accepteren.

Thema’s voor een tiener zijn: de kracht van jouw hartskwaliteiten ontdekken, leren omgaan met prestatiedruk en communiceren met o.a. ouders, docenten en leeftijdsgenoten.

Door de tiener inzicht te geven in hoe deze processen werken leert hij deze technieken zelfstandig en effectief in zijn dagelijks leven in te zetten. Om het levenspad vanuit het hart te bewandelen, op weg naar een Heartful volwassen leven!

Voor wie?

Iedereen die HartFocus- en Heartfulnesstechnieken wil integreren in een werkveld met tieners/jongeren of binnen het gezin. Deze bijscholingsmodule is tevens uitermate geschikt voor (kinder-)yogadocenten,(kinder-) therapeuten/coaches, Mindfulnesstrainers en die zich willen specialiseren in de toepassing van HartFocus- en Heartfulness binnen hun praktijk.

De module HeartfulTeens & HartFocus is onderdeel van de 4-daagse opleiding HartFocus & Heartfulness. De gehele 4-daagse opleiding HartFocus & Heartfulness is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing (20 punten).

 

 

Data modules HartFocus & Heartfulness

Bij gelijktijdige inschrijving voor gehele 4-daagse opleiding kortingsprijs € 420,-

De modules kunnen afzonderlijk van elkaar worden gevolgd en betaald. Bij gelijktijdige inschrijving voor de gehele 4-daagse opleiding HartFocus & Heartfulness ontvang je korting en zijn de kosten € 420,- euro (i.p.v. € 440,-). Prijzen zijn incl. cursusmap en materialen.

Plaats

Leslocatie Arterre, Groesbeekseweg 119, Nijmegen
Leslocatie Arterre Belgie: Jozef Reusenslei 182 Borsbeek/Antwerpen

Docenten

Philip Bouvy en Merel Fokkema