HeartfulCoaching

‘Wat uit het hart komt, zal een ander hart raken’

 

In de module HeartfulCoaching ga je kijken hoe je zelf vanuit het hart kan leven en werken. Wat doe je met dit kostbare leven dat je gegeven is?
Hoe is het gesteld met jouw harte-energie? Zet je deze actief in of is deze al een tijdje onderbelicht gebleven? Hoe kun je vanuit harte-verbinding lesgevend, coachend en opvoedend kinderen liefdevol begeleiden?

Je leert a.h.v. praktische adviezen, werkvormen en oefeningen hoe je het hart centraal kan stellen in het leven en werken met kinderen, jongeren èn hun ouders. In het ochtenddeel zal Heartfulness o.a. worden benaderd vanuit compassietraining.

In het middagdeel zal de HartFocus-methode hierop aansluiten met praktische adviezen en breed toepasbare oefeningen waarmee je je hart kloppend en open kan houden! O.a. de werkzaamheid van HartFocustechnieken vanuit de hartcoherentie-meter en de toepassing hiervan bij coaching van kinderen/jongeren komen hierbij aan bod. Door Heartfulness zelf te ervaren en belichamen word je bewust van wat belangrijk voor je is en niet te leven vanuit wat van je verwacht wordt, maar leven vanuit het hart!

 

Voor Wie

Iedereen die hartFocus- Heartfulnesstechnieken wil integreren in zijn eigen proces, binnen het gezin of in een werkveld met kinderen/jongeren. De module is ook uitermate geschikt voor (kinder-)yogadocenten en (kinder-)therapeuten/coaches en Mindfultrainers die HartFocus- en Heartfulness coachend willen meenemen in hun praktijk.

De module HeartfulCoaching is onderdeel van de 4-daagse opleiding HartFocus & Heartfulness. De gehele opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing (20 punten).

 

 

Data HartFocus & Heartfulness:

Plaats

Leslocatie Arterre, Groesbeekseweg 119, Nijmegen

Docenten

Philip Bouvy