HeartfulTeens & HartFocus

‘Volg je hart, want dat klopt…’

 

In de module HeartfulTeens zal de werking en toepassing van concrete HartFocus-technieken voor de tienerleeftijd centraal staan. Bij deze leeftijdsgroep speelt coherentie een grote rol bij groepsvorming, belangrijke beslissingen en spannende momenten als toetsen en proef-werken.

Ook komen Heartfulness & Compassie technieken aan bod die de tiener ondersteunen om vriendelijk naar eigen emoties en die van anderen te kijken en veranderingen tijdens de puberteit te helpen accepteren.

Thema’s voor een tiener zijn: de kracht van jouw hartskwaliteiten ontdekken, leren omgaan met prestatiedruk en communiceren met o.a. ouders, docenten en leeftijdsgenoten.

Door de tiener inzicht te geven in hoe deze processen werken leert hij deze technieken zelfstandig en effectief in zijn dagelijks leven in te zetten. Om het levenspad vanuit het hart te bewandelen, op weg naar een Heartful volwassen leven!

 

Voor Wie

Iedereen die HartFocus- en Heartfulnesstechnieken wil integreren in een werkveld met tieners/jongeren of binnen het gezin. Deze bijscholingsmodule is tevens uitermate geschikt voor (kinder-)yogadocenten,(kinder-) therapeuten/coaches, Mindfulnesstrainers en die zich willen specialiseren in de toepassing van HartFocus- en Heartfulness binnen hun praktijk.

De module HeartfulTeens & HartFocus is onderdeel van de 4-daagse opleiding HartFocus & Heartfulness. De gehele 4-daagse opleiding HartFocus & Heartfulness is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland als bijscholing (20 punten).

 

Data HartFocus & Heartfulness

Plaats

Leslocatie Arterre, Groesbeekseweg 119, Nijmegen

 

Docenten

Philip Bouvy