Enkele reacties opleiding HartFocus & Heartfulness

 

Hele concrete oefeningen en activiteiten meegekregen en fijne muziek. Energiek, rustig, ontspannen, enthousiast. De docent was ontspannen, enthousiast en liefdevol en heeft enorm veel kennis en ervaring, die hij vertelt vanuit het hart. Ik ben geprikkeld om deze liefde verder in de wereld te zetten!
Saskia

 

Mooie, doorleefde docenten. Prettige, oprechte sfeer in de groep en lesgevers. Fijne en creatieve “hart”-lessen met veel inhoud.
Gabriëlle

 

Indrukwekkend en verwarmend. Inspirerend, heel bruikbaar en toepasbaar voor zowel kinderen als volwassenen.
Karina

 

Mooie, inspirerende dagen met fijne oefeningen. Zeer hart-openend en hartverwarmend!
Loes

 

De dagen waren erg leerzaam. Ik heb duidelijke, mooie manieren geleerd om kinderen meer rust te laten ervaren in hun lichaam en ontdekt hoe hartcoherentie werkt en hoe je dat kunt stimuleren. Dat ga ik zeker gebruiken in mijn lessen mindfulness-les aan kinderen.
Ik was onder de indruk en was er stil van! Dankjewel.
Sabrina

 

Er viel veel op zijn plek voor mij. Het programma was leuk, rustgevend, inspirerend en goed verzorgd.
Nicolette

 

Zeer inspirerend, hartverwarmend! Een mooi cadeau!
Joyce

 

Mooie dagen met leuke, combinatie van oefeningen, spelvormen en bewegen op muziek. De oefeningen rond de verhalen van docente Wendy Traa zijn ook goed praktisch toepasbaar binnen mijn gezin.
Wieke

 

Super inspirerend en direct inzetbaar. Dit past bij mij!
Nicole

 

Er was door het programma en begeleiding snel een fijne verbinding in de groep. Een leuke en creatieve afwisseling van oefeningen en spelvormen.
Gratia

 

Ik heb superveel inspiratie opgedaan! Het is allemaal heel bruikbaar, vele leuke ideeën waardoor ik nog meer “stuiter” om ermee aan de slag te gaan. Fijne docenten!
Sandra