Enkele reacties opleiding Meditatie & Minfulness

 

Een waardevolle opleiding waar ik veel ideeën door heb gekregen die goed toepasbaar zijn . Verrijkend door zelf bewust bezig te zijn.
Sylvia Kooijman

 

Fijne manier van communiceren, warm en met aandacht, fijn om naar te luisteren en met leuke oefeningen + ruimte voor interactie.
Alijda de Jong

 

Ik heb meer inzicht gekregen in zowel de toepasbaarheid van meditatie voor kinderen als met raakvlakken/verdieping tot Mindfulness.
Jenny Voncken

 

Fijne input en basis om verder te onderzoeken en te ontwikkelen, ook voor mijzelf
Lara van Beek

 

Interessant, informatief, afwisselend en ontspannend: krijg er zelf ook een betere, fijnere geestesgesteldheid van. Aandachtig, prettig, rustig en aandachtig gegeven en verzorgd.
Felice van Straaten

 

Goede, theoretische omkadering en gaf ook een nieuwe insteek, een nieuwe visie op wie wij zijn. Met veel tips en ideeën! Zeer verrijkend!
Naomi

Het programma heeft mij inzicht gegeven in wat Mindfulness /kindermeditatie inhoudt, hoe je het kunt toepassen en wat hierin belangrijk is. Fijn dat dit ook door een ruim aanbod aan oefeningen kon worden ervaren.
Manja

 

Inspirerend, divers, open en aangenaam. Fijn om zelf ervaring op te doen en praktische handreikingen te krijgen.
Caroline Crijns

 

Prettig. Ik leerde tijdens de Mindfulness-momenten naast het werken met kinderen ook veel over mijn denken/mijzelf. Word- meer bewust van ’t nu en mijn denken/handelen.

 

Erg leuk met fijne oefeningen. Een mooie aansluiting op eerdere opleiding Holistische en Therapeutische Kinderyoga. Ik zou nog wel meer willen leren hierover!
Tanja de Vos

-Inzichtgevend, ook voor mijzelf. Zacht zijn voor mijzelf, zonder oordeel, in het moment zijn -terug naar de adem… Annemiek de Wilde (MindfulCoaching)