Enkele reacties opleiding Therapeutische Kinderyoga

Als zeer leerzaam, zowel m.b.t. toepassing voor in de praktijk als m.b.t. mijn eigen proces. Goede afwisseling tussen theorie & praktijkoefeningen; het bleef altijd boeiend en inspirerend!
Eva Visser

Allereerst een groot applaus, een pluim en een diepe buiging. Het is lang geleden dat ik een opleiding heb gevolgd, die zoveel heeft gebracht. Een dikke map aan informatie, een goede begeleiding, een schitterende locatie en zoveel nieuwe ervaringen dat ik er gewoon stil van word. Hier zit absoluut een tevreden cursiste. Dank je wel!
Femke Meijer

Ik vond het een fijne, verdiepende opleiding. Vlot en met veel informatie. Deze opleiding heeft mij ook weer verder geholpen op mijn pad. Ik ben ook blij dat er zoiets als deze wijze van kinderen benaderen bestaat.
Tanja de Vos

Ik ben geraakt door de zorg en aandacht waarmee jullie de opleiding Therapeutische Kinderyoga hebben ontwikkeld. De integrale en holistische benadering spreekt me zeer aan. Zonder dogma´s, zonder etiketten, maar met een open geest en een open hart. Waarbij aangesloten wordt op de belevingswereld, de nieuwsgierigheid en de eigenheid van het kind. Op een speelse manier, maar met een gedegen theoretische achtergrond.
Elk kind mag zijn wie het is en wordt aangesproken op wat het wél in plaats van niet kan. Zo kun je een kind helpen zichzelf te helen, en het begeleiden op de reis naar het (her)vinden van de eigen kracht en het weer innemen van het eigen plekje op de wereld.

Heel veel dank voor deze prachtige ervaring.
Alberthe Papma

Ik heb de lesdagen als leerzaam en gezellig ervaren. De opbouw van de lessen was logisch en duidelijk. Ik ben enorm dankbaar voor jullie overdracht van kennis en optimisme!
Mara Jonkman

Sluit mooi aan op de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding tot kindercoach. Om nu meer lichaamsgericht te kunnen werken en kinderen te laten ervaren wat erin hun lijf gebeurt is heel mooi!
Mariska Ruissen

Wat betekende de opleiding voor mij? Verbinden. Met liefde en aandacht, respect, rust en ruimte verbinden. Zodat positieve energie, inspiratie en enthousiasme weer vrijuit kunnen stromen: je voelt je lekker in je vel. Deze verbinding kwam steeds duidelijker tot stand. Ik heb mijn vorm gevonden: dít is wat ik wil doen met kinderyoga. Elk kind als individu beschouwen, aansluiten bij wat het kind op dat moment nodig heeft. Rust te midden van onrust, de aandacht naar binnen richten, een holistisch totaalpakket bieden, een gelijkwaardige benadering, open.
Sascha Brandsma

Een fijne, leuke, leerzame opleiding waarin ik veel ideeën heb meegekregen, ook voor in yogalessen. En fijn om ook zelf te ervaren en te reflecteren op eigen stukken.
Marion Derks

Als heel verrijkend; spiritueel; van mijn denken weer meer lijfelijk voelen. Leerzaam; veel achtergronden/informatie vanuit een andere hoek benaderd. Holistisch; naar het totale kind kijken i.p.v. naar een probleem. Speels; afwisseling in hoe je met kinderen kunt werken!
Petra Ververs- Pardoel

Ik heb weer veel praktische tools gekregen om verder te gaan met het geven van kinderyoga. Ook heeft het yogaproces mijn persoonlijke ontwikkeling verder uitgediept. Ik vond de lessen inspirerend en praktisch. Jullie zijn prettige docenten en weten jullie kennis en ervaring inspirerend over te brengen.
Cindy Dijkerman

Ik vond het een schitterende reis; die mij enorm heeft verrijkt. Sommige oefeningen gingen voor mij heel diep, ik werd met name geraakt in mijn geadopteerd zijn. Iets waar ik sinds een aantal jaren mee bezig ben en wellicht als ik nog verder erin ben kan ik iets gaan betekenen voor kinderen met dezelfde achtergrond.
H. van Rijssel

Enorm verrijkend en helend. Een groot puzzelstuk voor mijzelf om te mogen ontvangen. De afwisseling in de lessen en dat dit toch ook in een geheel samen verbonden is o.a. met de chakra’s.
Monique Boes

Ik vond het heerlijk om in mijn eigen proces de ontwikkeling in positieve zin terug te zien, te ervaren. Ik vond het een fijne opleiding en een hele goede aanvulling (verdieping) op de holistische kinderyoga. Zeker in combinatie met kindercoaching is dit een van de meest waardevolle opleidingen die ik heb gedaan.
Chantal Elzinga

Ik vond het een prachtige opleiding. Veel geleerd en ervaren. de lessen werden met veel enthousiasme gegeven, dat vond ik ook erg leuk en stimulerend.
Paulien Baerends

Ik heb de opleiding Therapeutisch Kinderyoga ervaren als heel compleet: het heeft alle mogelijke ingrediënten om het kind in zijn geheel aan te spreken. Vanuit beleving en positieve ervaring kan een kind het best tot ontplooiing komen; het is mijn vaste overtuiging. Therapeutische Kinderyoga komt daaraan tegemoet. Het kind kan zich op alle mogelijke manieren verbinden, intrinsiek en met de omringende wereld. Dit vind ik een prachtig gegeven en het is tevens de verdieping gebleken van mijn eigen yogaproces.
Claudia van Roij