ENKELE REACTIES OPLEIDING HOLISTISCHE KINDERYOGA

Ik vind dat jullie een ontzettend mooie opleiding hebben! Ik vind jullie erg creatief en jullie werken georganiseerd en serieus. Hartverwarmend en verjongend om op deze wijze (met kinderen) bezig te zijn!
Annemarie

Deze kinderyoga-opleiding was precies waar ik naar op zoek was: een goede basis vanuit de kinderyoga, met tevens diepgang door jullie holistische visie. Het heeft bij mij persoonlijk veel positiefs in beweging gebracht.
Anne

Bedankt voor dit leuke en inspirerende jaar. Jullie zijn hele toegankelijke,veelzijdige en inspirerende docenten. Ik heb mij altijd heel veilig gevoeld binnen de les en kon alle ‘lesstof’ daardoor ook makkelijk in me opnemen.
Marieke

De lesdagen waren ook ontspannen dagen voor mijzelf, waarin ik een hoop handreikingen heb gekregen voor het verzorgen van yogalessen, maar ook veel deelaspecten die ik toepas in mijn eigen praktijk als kindercoac.
Petra

De opleiding heeft mij een spiegel voorgehouden in de zin van dat ik kon ervaren wat ik belangrijk vind in mijn leven. Een stukje zorg voor mijn lichaam en geest.
Ingrid

Ik heb echt ontdekt hoe goed (kinder)yoga bij mij past en hoe heerlijk ik het vind om te geven. Ik heb veel van jullie geleerd en ben door jullie geïnspireerd. Dank je wel!
Elleke

Een fijne, leerzame, liefdevolle opleiding. Goede balans tussen praktijk & theorie.
Rixt

Een zeer mooie ervaring en toevoeging voor mijn eigen ontwikkeling en ‘innerlijk kind’. Met vele goede handvaten om les te gaan geven. Bedankt!
Karina

Ik heb de opleiding ervaren als een heel leuke, creatieve lesperiode. Persoonlijk & laagdrempelig. Gevarieerd in aanbod en onderwerpen met ervaren docenten!
Marije

Het was een mooie, leerzame ervaring. Ik ben gegroeid voor mijzelf en de kinderen op mijn werk en thuis. Arterre is op mijn pad gekomen: bedankt!
Elena

Inspirerend, hartverwarmend, speels, liefdevol, verdiepend, verbindend! Geen zinnen, maar woorden die mij te binnen schieten!
Judith

Ik heb de opleiding ervaren als leerzaam en creatief. “Awakening van mijn ziel” en heb mijzelf beter leren kennen.
Amewiska