Enkele reacties opleiding Helend Kindcoach

 

“Met alle tools die ik hier heb mogen ontvangen, een schatkist vol met mooie oefeningen ga ik verder bouwen, mijn praktijk mag groeien, het aanbod in mijn eigen praktijk ook en ik groei verder mee. Als kapitein van mijn eigen schip.”
“De opleiding gaf me, net als alle andere opleidingen bij Arterre, weer zo’n warm gevoel waarin ik weet dat dit is waarin ik thuis hoor. Dit is wie ik ben. Een coach in het mogen laten ‘zijn’ van kinderen, geen manusjevanalles te midden van de strijd. Mooi om te ontdekken.”
Marloes

 

“Ik heb met veel plezier en verwondering de opleiding gevolgd. Ik vond Lianne een hele duidelijke en vriendelijke docent. Iemand waar ik tegenop kan kijken mbt het worden van een Helend Kindcoach. De vormgeving van de lessen sprak mij erg aan en is voor mij een fijne leeromgeving geweest. Bedankt hiervoor!”
Laura

 

“Ik heb heel veel inzichten gekregen in kinderen, in het werken met kinderen en een manier waarop je een coachingstraject kunt begeleiden. Ik heb geleerd om kennis om te zetten in de praktijk en hoe je met kinderen kunt werken en omgaan. Ik heb geleerd doorheen de opleiding dat ik een natuurlijke gave heb om met kinderen om te gaan, waarbij ik vooral vertrouw op mijn intuïtie die meestal wel het juiste aangeeft in het moment zelf. Mijn intuïtie zet ik samen in met de kennis en voorbeelden die we geleerd hebben en dat werkt goed samen. De holistische visie van de opleiding komt duidelijk naar voren en dat sluit volledig bij me aan. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben een stuk zelfstandiger geworden!”
“De mede-cursisten en Lianne vond ik super leuke mensen. Lianne is iemand die het gewoon helemaal heeft als kindercoach en kindertherapeut, enzoverder, dus een betere docent kan ik me nog steeds niet voorstellen.”
Ann