Enkele reacties opleiding Helend Kindcoach

“Met alle tools die ik hier heb mogen ontvangen, een schatkist vol met mooie oefeningen ga ik verder bouwen, mijn praktijk mag groeien, het aanbod in mijn eigen praktijk ook en ik groei verder mee. Als kapitein van mijn eigen schip.”
“De opleiding gaf me, net als alle andere opleidingen bij Arterre, weer zo’n warm gevoel waarin ik weet dat dit is waarin ik thuis hoor. Dit is wie ik ben. Een coach in het mogen laten ‘zijn’ van kinderen, geen manusjevanalles te midden van de strijd. Mooi om te ontdekken.”
Marloes

“Ik heb met veel plezier en verwondering de opleiding gevolgd. Ik vond de docente heel duidelijk en vriendelijk. Iemand waar ik tegenop kan kijken m.b.t het worden van een Helend Kindcoach. De vormgeving van de lessen sprak mij erg aan en is voor mij een fijne leeromgeving geweest. Bedankt hiervoor!”
Laura

“Ik heb heel veel inzichten gekregen in kinderen, in het werken met kinderen en een manier waarop je een coachingstraject kunt begeleiden. Ik heb geleerd om kennis om te zetten in de praktijk en hoe je met kinderen kunt werken en omgaan. Ik heb geleerd doorheen de opleiding dat ik een natuurlijke gave heb om met kinderen om te gaan, waarbij ik vooral vertrouw op mijn intuïtie die meestal wel het juiste aangeeft in het moment zelf. Mijn intuïtie zet ik samen in met de kennis en voorbeelden die we geleerd hebben en dat werkt goed samen. De holistische visie van de opleiding komt duidelijk naar voren en dat sluit volledig bij me aan. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben een stuk zelfstandiger geworden!”
“De mede-cursisten en docente vond ik super leuke mensen. Lianne is iemand die het gewoon helemaal heeft als kindercoach en kindertherapeut, enzoverder, dus een betere docent kan ik me nog steeds niet voorstellen.”
Ann

“Ik vond de opleiding inspirerend, intens en tegelijk mooi, warm en vertrouwd. Voor mij voelt het als een nieuw begin om mijn eigen weg te gaan. Ik ben gegroeid als vrouw, moeder, docent en gewoon als medemens. Mijn oprechte dank daarvoor”
Evi

“Veel innerlijke beweging, heling, inspiratie, verbinding..kwetsbaarheid. De opleiding heeft een groter inzicht en kracht gegeven. Een hele mooie investering in mijzelf en hopelijk mag ik dit nu zelf in de praktijk gaan uitdragen!”
Mia

“Inspirerend, helend, groei, verbinding, dankbaarheid, vreugde; voor mij een kers op de taart!”
Trude

 

Livestream/ Online opleiding Helend Kindcoach:

“Ik vond het een onwijs interessante opleiding om te volgen. Ik heb zowel op persoonlijk als professioneel vlak veel mogen leren. Ik ben blij met de werkvormen en theorie die zijn aangereikt en dat de opleiding online werd aangeboden om vanuit een ander deel van het land aan te kunnen sluiten. Fijne combinatie met live les via Zoom en digitale pagina om in eigen tijd te kunnen volgen”
Linda

“Ik heb de opleiding ervaren als een leerzame, boeiende, avontuurlijke en soms pittige persoonlijke reis, omdat ik als kindercoach i.o. niet alleen vakinhoudelijk veel heb geleerd maar ook dingen over mijzelf ben tegengekomen en geleerd heb hierdoor. Ik vond het een opleiding met ontzettend veel boeiende materie en opdrachten en de docente was heel kundig en tegelijkertijd open, begripvol, empathisch, rustig en duidelijk in het overbrengen van de lesstof. Het online werken met een groep is prima verlopen en ik vond het aanvullende video-materiaal op de digitale pagina fijn en verhelderend om te volgen”.
Amanda

“We waren een hechte groep ook al was de opleiding online. De oefeningen konden we prima online uitvoeren in kleinere groepjes. Voor mij was dit de allereerste online opleiding en ik vond het een hele positieve ervaring”
Tinne

“Ik heb de opleiding ervaren als een intense opleiding waar ook een eigen proces op gang komt, met een waardevolle inhoud en een fijne docent. De aanvullende digitale pagina’s met video-instructies gaven mij de tijd om dit opleidingsdeel in eigen tijd te plannen wat erg fijn was. Met een druk schema geeft dat net iets meer flexibiliteit om de stof eigen te maken”.
Lexa

“Ik ben positief verrast hoe de livestream/online opleiding Helend Kindcoach is vorm gegeven; het was helder, overzichtelijk en goed te doen!”
Aileen