Enkele reacties opleiding Baby- en Dreumesyoga

 

Deze opleiding was ontzettend interessant en leuk! Nog leuker dan ik had verwacht. De opleiding heeft van alles bij me aangeraakt en heeft een zaadje geplant voor de toekomst. De docente heeft een schat aan kennis met ons gedeeld en elke lesdag is omgevlogen!

Kim

Heel positief, inspirerend en als bijzonder ervaren, ook door het mooie contact met groepsgenoten. Veel geleerd over massage technieken en yogavormen met deze doelgroep, maar ook een stukje ontwikkeling en weer kritisch naar mijn eigen houding als aanstaand yoga docente gekeken. Fijne heldere uitleg door de docente en een gevoel van veiligheid en betrokkenheid waardoor er ruimte was om persoonlijke verhalen te delen.

Kitty

Ik heb de opleiding als heel verrijkend ervaren en veel nieuwe en verdiepende kennis mogen opdoen met een fijne groep mensen. Het was ook intens, omdat het tevens raakte aan mijn eigen proces waarin ik nog mag helen. Hier voel ik veel dankbaarheid voor.

Anne

Ik heb de opleiding ervaren als een ware toevoeging aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me doen nadenken over mijn eigen ‘start’ en plek in het gezin waar ik ben opgegroeid. Het heeft mij enthousiast gemaakt een bijdrage te leveren aan basisaspecten die van groot belang zijn in de eerste maanden/levensjaren, als ook al tijdens de zwangerschap. Ik heb er als (momenteel) zwangere veel van geleerd, bijv. over ontspanning en hechting. Ik kijk er naar uit straks met mijn kindje me te kunnen wanen in de yoga en massage. De docente heb ik ervaren als een zeer deskundig, betrokken en warm persoon.

Lotte

 

Deze opleiding had vooral iets heel subtiels, aangezien je met fragiele zielen werkt. We kregen heel interessante informatie, tips, weetjes en we leerden een gestructureerde les aan te bieden. Het hoe en waarom was alom aanwezig. De docente bracht op een aangename, boeiende en authentieke wijze haar uitgebreide kennis over.

Lode