Enkele reacties opleiding Creatief Danscoach

 

Inspirerend, goede methode en opbouw, gezellig, aangename sfeer. Philip gaf goed advies, je voelde je gezien en gerespecteerd.
Ik ben gemotiveerd om zelfstandig met lessen te starten.
Ulrike

 

Ik vind het een interessante opleiding. Het heeft mij via de dansflows inzicht gegeven in hoe ik dansexpressie kan inzetten bij gedragsproblemen bij kinderen.  Goed dat we alles zelf hebben ervaren tijdens de scholing door te doen. Je weet dan wat je doorgeeft.
Claudia

 

Ik heb de opleiding tot Creatief danscoach als heel leerzaam ervaren. Ik vond het leuk om mijn innerlijke kind weer omhoog te halen bij dansexpressie. En fijn om meer de diepgang te krijgen bij de creatieve danstherapie. De groepsdynamiek was heel veilig en iedereen liet zich op zijn eigen manier (kwetsbaar) zien. Ik vond het fijn dat wij zelf ook gingen oefenen met lessen maken, zodat je gelijk kunt ervaren hoe het er in de praktijk aan toe kan gaan. Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden. Woorden die bij mij opkomen zijn: Energie, Helend, reflectie, comfortzone, uitdaging, spelen, kind zijn, inspiratie, creativiteit, beweging en vooral ook plezier.
Julia

 

Ik vond ten eerste de training Kinderdans expressie die ik al eerder volgde heeel erg leuk!! Ik werd hier heel erg enthousiast van en heb er veel van geleerd.
Ook merkte ik dat ik zelf expressiever was dan ik dacht en veel vrijer ben en voel in dans dan in het dagelijkse leven.
Nu ben ik verder gegaan met de module Creatieve danscoaching. Ik ben blij dat ik met dit stuk weer contact heb kunnen maken. En zal het ten eerste meer spelenderwijs gaan gebruiken. Daarnaast ga ik het mogelijk verweven in Kinderyoga lessen. Het creëert gevoel voor muziek en dit beter aansluitend uit te zoeken bij mijn lessen. Het doen en geven van een slotopdracht lijkt spannend, maar is een ontzettend leuk onderdeel van de scholing ook omdat iedereen vanuit een heel andere invalshoek en creativiteit de dingen verwerkt.
Jolanda