Enkele reacties training MindfulTeens

 

Op locatie

Goed, duidelijk programma. Super fijn de dagindeling en afwisseling tussen theorie-les- ervaren-nabespreken- uitwisseling mede cursisten.
Stephanie

Interessante training waarbij ik zelf ook weer bewust(er) ben geworden van in het ‘nu’ zijn.De combinatie met Yoga Nidra binnen de opleiding Stress Reductie geeft veel handvatten om rond stressregulering met tieners aan de slag te gaan.Ik ben zelf nog aan het onderzoeken of ik deze modules apart ga aanbieden of geïntegreerd binnen 1 aanbod stress reductie voor deze doelgroep.
Maartje

Veel concrete tips en goede theorie ontvangen om in mijn geval binnen het onderwijs met tieners mee aan de slag te kunnen gaan.
Tessa

Prettige training en inspirerend en verdiepend programma. Fijne dagen gehad!
Esmée

Mooie, helende lesvoorbeelden en veel variatie tussen lopen, zitten, liggen en ervaren van het mindful werken. Goede uitleg!
Saskia

Livestream Online

Ik vond het een mooie en compacte aanvulling op de eerder bij jullie gevolgde opleiding Meditatie & Mindfulness voor kinderen. Mooi om zo de specifieke aandachtspunten voor deze leeftijdsgroep mee te krijgen want er speelt zóveel bij tieners. Fijne, duidelijke voorbeelden om de lesstof aan te reiken.Deze scholing vond ik prima om online te doen, scheelde mij erg veel reistijd en was voor mij anders een reden geweest om de scholing niet te volgen. Technisch gezien werkte alles online ook prima. Top!
Dankjewel Simone voor je Zijn. Enthousiast, warm, rustig en duidelijk.
Marrit

Ik heb de twee dagen MindfulTeens echt leerzaam gevonden. Tijdens en na het volgen van deze lessen voelde ik me heel blij, licht en rustig. Mijn hart was geopend en het was heel
makkelijk om mij in de les te laten meenemen. De afwisseling tussen langzame, vertraagde delen en meer dynamische lesdelen is een krachtige combinatie en heeft een positieve impact op mij.
Qua theorie heb ik veel leerstof om mijn lessen verder te kunnen ontwikkelen.Verder geeft de digitale pagina een zeer kwalitatieve toevoeging aan jullie opleidingen. Ik zie daarin jullie professionalisme en klantgerichtheid, waarvoor mijn dank.
Céline

De training was erg interessant en voor mij een mooie verdieping van mindfulness en dan met name de directe toepassing voor tieners. Heel fijn dat er ook veel praktisch toepasbare oefeningen bijzitten.
In al jullie trainingen is er altijd een goede balans tussen theorie en praktijk.
De subgroepen waren online heel fijn zodat er ook onderling contact/ oefenmogelijkheid met andere cursisten plaats kon vinden.
Marieke